sobota 15. apríla 2017

St. Louis Rams prijímača Stedman Bailey kritický, ale stabilný potom, čo bol výstrel

St. Louis Rams široký prijímač Stedman Bailey je v kritickom, ale stabilizovanom stave potom, čo bol zastrelený do hlavy na Floride v utorok v noci.

Barani uviedol vo svojom vyhlásení, že boli "vedomí Stedman Bailey bol zapojený do incident "v Miami Gardens neskoro v utorok a že s ním hovoril. Polícia ani opísať povahu zranenia Baileyho, ale zdroj potvrdil, ESPN, že bol dvakrát zastrelený do hlavy aj pri cestách do niekoľkých hráčov car.Why Washington môže nakoniec zabiť na meno, Redskins 'pre dobrej kvalite Viac

< p> Bailey, 25, je naplánované podstúpiť operáciu v stredu v Aventura nemocnice Trauma Center.Zdroj Rams povedal, že tím verí zranenia Baileyho nie sú život ohrozujúce.

Bailey bratranec Antwan Reeves bol tiež postrelený a bol vzatý do ordinácie v utorok večer, podľa polície, ktorí uviedli, dvaja mladiství boli tiež v auto, keď iné vozidlo prešlo streľbou. Reeves riadil voz bol zastrelený niekoľkokrát, pričom sa pokúša chrániť deti vo vozidle od guliek, podľa ESPN. Bet365-Klikni pre svoj bonus Jeho zranenia sú myšlienka byť viac vážnejšie.

Deti v aute boli bezúhonní oznámila polícia.

Polícia uviedla, že došlo k incidentu na 8.45pm pri pobyte v Miami Gardens a oni hľadáme svetlým, štvordverový sedan, ktorý je prípadne Buick Regal.Bailey študoval gymnázium v ​​oblasti Miami.

"Sme si vedomí toho Stedman Bailey bol tento večer zapojený do incidentu," hovorí vyhlásenie Rams. "Hovorili sme s Stedman a ten je v nemocnici v kritickom, ale stabilnom stave. My sa zhromažďujú fakty o situácii, a bude poskytovať aktualizácie, akonáhle sa dozvieme viac. "

Bailey, ktorý sa obrátil 25 na 11. novembra bol treťom kole draftu v roku 2013 návrh zo Západná Virgínia, kde bol súčasťou plodný širokého prijímacie tandeme s Tavon Austine, koho Rams vybraného s ôsmym celkovo vybrať ten rok.

Bailey bol suspendovaný na štyri hry na začiatku tohto mesiaca z dôvodu porušenia zásad užívania návykových látok NFL. Má dve hry zostávajúce o zákaze.On slúžil na dva herné pozastavenie pre drogy zvyšujúce výkonnosť na začiatku minulej sezóny.

Hráči z celého lige zverejnené na sociálnych médií krátko po správach objavili.

"držíme brat @ iamSB3 vo vašich myšlienkach, modlitby dnes večer. Nechcem veriť, že…. "Rams obranný koniec Chris Long tweeted.Chris Long (@ JOEL9ONE) Udržujte nášho brata @ iamSB3 vo vašich myšlienkach, modlitby dnes večer. Nechcem veriť….


25.novembra 2015

Pittsburgh Steelers hviezda bežať späť Le'Veon Bell používa Twitter poslať svoje prianie všetkého najlepšieho, taky: "modlitby môjho brata Stedman Bailey," on tweeted.

Bailey začala každý z posledných dvoch sezón tri zápasy a tento rok má 12 recepciou pre 182 yardov s jedným pristátie.V minulom roku mal 30 recepcia s 14,5 yardov v priemere a jeden touchdown.

Barani podpísal voľný agent široký prijímač Wes Welker po druhom prerušení Baileyho.

Bet365-Registrácia s bonusom tu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára