piatok 21. júla 2017

Sedel tam ako sfinga. Srbský kapitán sa obul do legendárneho Beckera

Srbský kapitán, jeden z tých odborníkov, ktorí Djokoviča poznajú najlepšie, sa sústredil predovšetkým na Borisa Beckera, ktorý srbského šampióna pripravuje spoločne so slovenským koučom Mariánom Vajda.

"V Nováková lóži bolo málo energie, čo nepochybne malo vplyv na výsledok zápasu. Nepáčila sa mi predovšetkým totálne nezúčastnená tvár Borisa Beckera, ktorý nereagoval na nepriaznivý vývoj stretnutia a v ťažkých chvíľach Novaka nepodporil. Sedel tam ako sfinga a kto Djokoviča pozná, tak vie, že niekedy je potrebná i "hádky", aby sa na kurte prebral, "vrátil sa Obradovic k nedeľnému popoludní.

Taktiež si všimol, že Obradovic a Vajda v jednej chvíli nesedeli v hráčovej lóži spoločne. "Myslím, že sa medzi nimi nie čo stalo, ale nemôžem povedať, o čo ide.Ako keby vnikol nejaký problém, "uviedol pre belehradský denník Večernje novosti ku vzťahu trénerov, o ktorých je známe, že medzi nimi žiadna veľká idyla nepanuje.

Wimbledon? Iný príbeh

Teraz je pred Djokovičom Wimbledon sport stavky a Obradovic vraj obavy nemá. "To bude úplne iný príbeh.


Tam sa hrajú krátke výmeny, čo Novakovi vyhovuje. Nebude stavkove bonusy ho to toľko unavovať, Roland Garros je v tomto smere oveľa náročnejšie. Energia bude mať určite dostatok, "odhadol.

Ak Boris Becker pre finále predpisoval Novakovi agresívnejší a útočnú hru a Marián Vajda odporúčal inú tak tiku, to zostalo v šatni svetovej jednotky. Rovnako ako odpoveď na otázku, či medzi nimi pri rozhodujúcom dueli panovalo napätie.Po finále nastal pokoj a obaja pokračujú vo svojej práci.

Fanúšik: Stalo sa niečo zvláštne

"Už sa nemôžem dočkať prvého tréningu s Novakom , "krátko odkázal legendárny Nemec. Podľa vopred určeného plánu vedie Djokoviča za obhajobou Wimbledone Becker bez Vajdu (rovnako ako vlani), oddelene majú pôsobiť aj na ďalších turnajoch vrátane US Open (Becker).

A čo o všetkom myslí srbskí fanúšikovia? "Becker uprednostňuje útočný tenis, aký hral sám. Teraz sa zdalo, že Novak poslúchol Vajda, lebo jeho hra pôsobila dosť zamračené.V príprave na duel s Wawrinkom sa stalo niečo zvláštne a obávam sa, či nenastal čas, aby sa Vajda stiahol do ústrania, "napísal jeden z nich v internetovej diskusii.

stavkovanie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára