piatok 27. júla 2018

A dráma csúcspontja! Az extra liga játszott az otthoni környezetben, az előzetes fordulóban rájátszás

Az alapvető része jégkorong Tipsport unibet fogadási útmutatók Extraliga ma csúcspontja az utolsó kör 52 és minden bizonnyal valami játszani! Bár a résztvevők a negyeddöntős rájátszás Telha Generali döntött utolsó körben végül meghatározza az első két pár, és a hazai pálya előnye. Körülbelül itt fog játszani Mladá Boleslav Vítkovice, várva előzetes fordulóban rájátszás, amelynek utolsó helyére keresek három további egységet - Plzen, Zlin és Olomouc. Arról, hogy mi lesz pénteken hét játékot?

Kit érint:
harmadik Sparta 93 pont Litvinov negyedik 87, az ötödik 86 Hradec Králové 6. Comet 83.

Key meccsek kerekek 52
Pardubice - L itvinov, Chomutov - Hr.Králové, Olomouc - Comet.

Az utolsó előtti fordulóban véglegesen meghatározzák a csapat, hogy a folytatásban a rájátszásban a negyeddöntőbe. Amellett, hogy a fejét a Liberec és a második Třince őt játszani Sparta , Litvínov, Hradec Kralove és Comet. Száz százalék neutkají helyiek Severočechy mert át a harmadik és az ötödik legrosszabb Verva.

Az, hogy a negyedik és a hatodik hely, de sokféle lehet, de a változás nem lesz, ha Hradec Kralove vegye Ice Pirates egypontos . Ebben az esetben ő Litvinov befejezte előtt, köszönhetően a jobb kölcsönös egyensúlyát és Comet lenne Hradec Kralove fogás lehet.

Litvínov biztosíthatja negyedik helyen, és az első két negyeddöntős mérkőzést otthon földet is, teszi hozzá jeges Pardubice nyerni két pontot.Ha a Hradec Kralove nyert Chomutov, két ponttal több, mint képes faragni Litvinov, a negyedik helye n végzett, és a negyeddöntőben otthon kezdődik csak Verve.

A negyeddöntőben, de azt is előfordulnak hogy a Litvínov versenyeznek üstökös és Spárta elérje a hatodik Hradec Kralove. Ez lenne a Comet elnyeréséhez szükséges három pontot Olomouc és a remény, amely eltér a Chomutov Mountfield pontok nélkül.Ebben az esetben nem lenne helyszínen elhúzódott Východočechy és a jobb kölcsönös egyenleg ötödik helyen végzett vele.

A lehetséges opciók a negyeddöntőben:

Sparta - Kometa Brno Litvinov - Hradec Kralove
Sparta - Kometa Brno, Hradec Kralove - Litvinov
Sparta - Hradec Kralove, Litvínov unibet fogadási bónuszok - Kometa Brno

Az előzetes fordulóban harc három csapat


68.

Key meccsek kerekek 52
Sparta - Plzen, Zlin - Charles Vary, Olomouc - Comet.

csoportkör rájátszásban unibet befizetési lehetőségek Generali bizonyos három csapat - Chomutov, Vitkovice és Mlada Boleslav. Kalózok a hetedik helyen végzett a bizalom és a versenyt a tizedik csapat.A tizedik helyzetből a távolról versenyezni Plzen, Zlin és Olomouc.

A legelőnyösebb pozíció Plzen . A bizonyosság, az ő selejtezőkör csak pont legalább a jégen Sparta. Ha azt érjük, és tizedik végén majd Chomutov, míg a második pár kialakítva Mladá Boleslav Vitkovice. Plzeň lehet a kilencedik, ha megnyeri a jégen Sparta, két ponttal több, mint Mladá Boleslav fog harcolni a jégcsarnok.

A játékban azonban az is, Zlin . Cipész elvesztette két pontot pilzeni és hátránya unibet sportfogadás online szegényebb kölcsönös mérkőzést. Ez azt jelenti, hogy az utolsó fordulóban kell otthon mászni Karlovy Vary a rendes játékidőben, miközben abban a reményben, nulla nyereséget Západočechů jég Sparta.

A harmadik opció Olomouc , amely határozottan a legrosszabb helyzetben.A játék csak a jobb kölcsönös egyensúlyt a két rivális, így ha a végén mindhárom csapat befejezte a 71 pontot, csak ünnepelte az eljárás Mora. Az első és legfontosabb, meg kell legyőzni Hanáci három pontot Kometa Brno és azt is remélem Plzen nem szerzett Sparta Zlín és szerezzen legfeljebb két pontot.

Ki kell harcolni:
11. Zlin 69 12. 68 13. Olomouc Charles Vary 48.

Pardubice ő is készít egy vízlépcső, mert az utolsó fordulóban ellen Litvinov a következő küzdelem helyét akkor csak játszani a becsület. A kérdés az, aki kísérő vízlépcső élvonalban, de a legvalószínűbb, hogy lesz Karlovy Vary .

Západočeši, míg kis remény, de ez nem egy halvány.Ha meg szeretné tartani, akkor meg kell nyerni a Zlin és ugyanakkor remélem, hogy nem szereznek az utolsó fordulóban, vagy Olomouc. Ezen kívül, meg kellett nyerni mind a hat párbajok a helyszínen és ugyanabban az időben, remélve, hogy a két rivális mind elveszünk.

Energia lenne ebben az esetben végződött pont előtt Olomouc, vagy pedig azon a ponton, az egyenlőség költözött a tizenharmadik pozícióban jégkorong játékosok Zlin révén jobb kölcsönös mérkőzést. Ha mégis megegyeznek a helyét esett Pilsen, Karlovy Vary nem tudta utolérni.

unibet online sport fogadás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára