utorok 11. apríla 2017

Turkménska prezident skobami zapotili - za volant pretekárskeho motora

Toto je Gurbanguli Berdymuchamedovem láska automobilových závodov, že šampionát v krajine, je ťažko stojí za to beží v prípade, že sám prezident nesúťažia - a vyhral.

A vyhrať robí: a vládne web oznámil, že auto-milujúci Berdymuchamedovem opäť zvíťazil, tentoraz na 22. augusta, kedy vyhral Alfa Romeo 2015 Cup.A kone, kone…Turkménsko prezident cťou sám so sochou viac

Racing up The Serdar cesta, konkrétne skladbu, ktorá sa vinie hore do hôr na juh od hlavného mesta, Ašchabad, ktorý bol pôvodne postavený Berdymuchamedovem predchodca povzbudzuje svojich občanov, aby "ísť svoju cestu do dlhý život ", trasa bola chválená vládou pre svoje technické problémy.

"Trasa závodu, ktorý je 35 míľ dlho, bol navrhnutý s pomerne zložité konfigurácie, ktorá umožňuje súťažiaci predviesť svoje najlepšie vlastnosti a potvrdil svoje prvotriedne vodičské zručnosti," vládnej správy na závode vysvetľoval.

prezident, ktorý bol spustený v krajine od roku 2006 a je obvinený z predsedať jeden z najviac všadeprítomné kultov osobnosti vo svete, je široko známy ako Arkadag alebo "patróna" [Len v minulom roku sa staval seba liate bronzové sochy zahrnuté v 24-karátového zlata dovolenku, uvádzať jeho podobizeň na koni 20 metrov vysoký; a udelil sám sebe čestný titul "ľudová chovateľ koní", na výročný deň krajiny osláv koňa.

Cez jeho postavenie, blow-by-ranu účet vlády závodu je popísané Berdymuchamedovem v počte automobilov sedem spolu šesť ďalších identickým zelené Alfa Romeo, čelí skutočnej konkurencii z o strany jeho kolegov pretekármi.

< p> ale nech tak či onak, výsledok bol daný: "vozy lietať, motory rev, vzdialenosť medzi nimi skracuje a znovu predĺži na ohyb, ale potom sa Alfa Romeo číslo sedem prestávky od svojich najbližších prenasledovateľov a ponáhľa dopredu, k víťazstvu! "

Berdymuchamedovem taktovaný čas koncovka 26 minút a 10 sekúnd, čo sa rovná priemernej rýchlosti 81 míľ za hour.Good PR

Toto nie je Berdymuchamedovem prvý kefa s motorizmus sláva.V roku 2012 získal prvé miesto v časovka výzvu v tureckej vyrobenej Volkicar.Associated Press v tej dobe hlásené ".


Berdymuchamedovem išiel na závodnej dráhe v Bugatti športové vozidlo v sobotu ráno údajne dať svoje požehnanie bývalej sovietskej stredoázijskej národa rodnej automobilové súťaže

" Kým s moderátorom akcie predstavil prezident dostal žiadosť nikto v Turkménsku bude pravdepodobne zase dole. , Môžem sa zúčastniť? 'Spýtal Berdymuchamedovem. "

korešpondentov v tomto okamihu navrhol senzácia bol navrhnutý tak, aby zlepšiť obraz prezidenta jako,muže činu', ktorý je súčasťou série okuliarov na leštiť Berdymuchamedovem je stále stupňuje poloboha status.Turkmenistan: zdravotné posadnuté krajine, kde nikto fajčí Prečítajte si viac

Ale je tu tiež medzinárodné public relations aspekt Berdymuchamedovem svojej motoristickej víťazstvo: vláda túži Betclic-Bonus čaká na Vás zvýšiť vyhliadky Turkménska ako potenciálny hostiteľ pre významné športové podujatia, ako je napríklad druhá ázijské Indoor-Martial Arts Games, ktoré sa bude konať v Ašchabade v roku 2017.

Berdymuchamedovem stlačení tohto pojmu v prípade Alfa Romeo Cup, popisujúci konštrukciu vyso ko traťová rýchlosť ako vedúci podmienkou pre krajiny hostiť medzinárodnej úrovni automobilové preteky v budúcnosti.

Betclic-Podrobnosti tu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára