štvrtok 13. apríla 2017

Lance Armstrong sa usadzuje $ 10m dopingu prípad s promotions Firma

Dallas-založené SCA Promotions Prvý referenčný dôkazy o dopingu proti Armstrong v roku 2005. Aj keď sa spoločnosť vyplatila Armstrong v roku 2006, svedectvo vo svojej žalobe a rozhodcovskom konaní pomohol položiť základ pre neskoršie dopingových obvinení, že nakoniec dostal Armstrong zakázaných zo športu a zbavený záznamu sedem Tour de France víťazstvo.

SCA požadoval splatenie v roku 2013, potom, čo Armstrong verejne pripustil, užívanie steroidov a ďalších dopingových metód.Hoci Armstrong právnici trvali na tom nebol žiadny právny dôvod za "prerobiť" na predchádzajúcom dobrovoľnom vyrovnanie, rozhodca panel nariadil Armstrong zaplatiť $ 10m trest za klamstv o pod prísahou v pôvodnom prípade.

"Som potešený, že túto záležitosť za sebou, a teším sa ďalej. Ja by som sa ospravedlniť SCA a jej [generálny riaditeľ], Bob Hamman, pre akékoľvek pochybenia z mojej strany v súvislosti s našou sporu a výsledný arbitráž, "uviedol Armstrong vo vyhlásení nedeľu.

Armstrong neodhalilo koľko zaplatil SCA. Predstavitelia spoločnosti potvrdil dohodu v oznámení, ale odmietol prezradiť podrobnosti, alebo ďalej vyjadrovať.Lance Armstrong pripúšťa obavy nad súdu - a porovnáva sa s Voldemortom Prečítajte si viac

Spor SCA bola len jedným z niekoľkých zasiahnuť Armstronga od jeho prijatia dopingu. Predtým usadil podobný prémií sporu s prijatím poistenia, ktorý usiloval $ 3 m.

Armstrong stále čelia federálne informátor súdny spor, v ktorom je federálna vláda požaduje vrátenie viac ako 30 m $ US Postal Service venovaná sponzorovať svoje tímy od roku 1998 do ro ku 2004. Sankcie v tomto prípade by mohla dosiahnuť na $ 100 metrov rozsah.

Federálne prípad bol podaný bývalým spoluhráčom, Floyd Landis, v roku 2010.Vláda sa pripojil k prípadu v roku 2013.

Landis, ktorý bol zbavený jeho 2006 Tour de France víťazstvo kvôli dopingu, je naplánovaný byť zosadený v pondelok. Prípad nie je nastavený na súd, až do roku 2016.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára