štvrtok 20. júla 2017

VIDEO: Jágr trénuje s Kladnom. Ráno potešil deti z hokejovej školy

Jágr sa po návrate z Las Vegas, kde trávil letnú dovolenku a zároveň sa pripravoval na novú sezónu, objavil na zimnom štadióne v Kladne už v utorok. Medzi Rytieri vyčnieval - bol krásne opálený, neobliekol si kompletnú výstroj, navyše nemal helmu.

S úsmevom si 43letý hráč Florida Panthers skúšal bielu bet 365 pokrývku hlavy, ale po pár okamihoch ju zložil a preháňal sa po ľade bez helmy. O deň neskôr už Jágr na tréningu s kladnianskymi hráčmi zapadol, nasadil si reprezentačný modrú helmu s číslom 68 a absolvoval s tímom všetky cvičenia bez úľav.

"Jeho prítomnosť je veľa poznať. Keď sa objavil na ľade, tak som hovoril, že chlapci idú naraz ešte rýchlejšie ako normálne.Vyzer� � to, že idú na sto percent, ale stačí, keď je Jarda na ľade, tak má tréning ešte väčší náboj, "hodnotil David Čermák, športový manažér a zároveň asistent trénera Jindřicha Lidického.

Ovšem stredajšej prítomnosťou Jágr mnohé prekvapil.

"Ten už tam nebude, bol ráno s deťmi," bavili sa ľudia pred vrátnicou kladenského "zimáku". Ani tlačový hovorca klubu Vít Heral nemohol s istotou povedať, či sa štáb iDNES.cz dočká najproduktívnejšieho Európana v dejinách NHL.

Ráno totiž Jágr nečakane vyšiel na bet365 stavky ľad, keď tam zrovna trénovali deti z Hokejové školy Rytierov.


Malí hokejisti z celej republiky sa v Kladne už stretli s niekoľkými slávnymi odchovanci. Ale Jágr?To je iný kaliber!

"Bolo to úžasný," vykladali deti s rozžiarenými očami o nevšednom zážitku. "Chlapci šaleli!"

S českým veteránom si mohli nádejní hráči porozprávať a môžu sa tešiť, že si s nimi Jágr zrejme zatrénuje aj nabudúce.

Medzitým sa v kanceláriách nad ľadom konalo zasadnutie vedenie klubu, kde majiteľa Jaromíra Jágra nahradil jeho otec. Valné zhromaždenie spoločnosti Hokej Kladno s.r.o. preberala účtovnú uzávierku a odvolanie doterajšieho konateľa za mesto Ota Čierneho mladšieho, Pavel Patera ako jeho nástupca schválený nebol.

Kladenský hovorca Heral potvrdil, že medzi zástupcovia mesta a klubu sú naďalej rozpory. V polovici júna zastupitelia zastavili kvôli údajným nezrovnalostiam v účtovníctve Rytierom dotácie.Jágr starší sa preto chce podľa informácií Rádiožurnálu zísť v najbližších dňoch s primátorom Milanom Volf.

Jágr mladší zatiaľ usilovne trénuje, aby bol pripravený na novú sezónu NHL a spolu s Čermákom, kamarátom z detstva, sa stará o posilnení kádra.

Rytieri pred sebou majú druhý pokus o návrat do extraligy.

"Džegr" sa po stredajšom tréningu, pri ktorom vyzeral veľmi sústredene, ešte krátko - už s úsmevom na tvári - pozdravil s fanúšikov a odišiel bet365 bonus svojím vozidlom značky BMW domov. Ďalšie tréningové dávky bet365 mobil bude prehĺtať zase zajtra.

Alebo prekvapí vrátnika už večer?

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára