utorok 11. apríla 2017

Rory McIlroy dostane zvláštna výnimka pre Final Series of Race to Dubai

Svetová No1 golfista Rory McIlroy, bola venovaná osobitná výnimku z European Tour, aby mohol hrať v lukratívnej obdobie-končiť Final Series.

McIlroy musel sedieť na Scottish Open, open a WGC-Bridgestone Invitational, ktorý by mal všetci pracovali na jeho kvalifikáciu zhodujú.

Avšak, po rokovaní s Európskym Tour, McIlroy sa zaviazala hrať ďalšie tri akcie, aby si vzal zhodujú na 12 a, ako výsledok, úradníci využili svojho uváženia zabezpečiť ich hviezdy meno nie je prítomný od svojich exponátu finále.

"Ide o výnimočné okolnosti, a túto situáciu a následné rozhodnutie aj zobrali veľmi vážne," uviedol generálny riaditeľ Keith Pelley.

< p> "Strávil som posledné dva týždne skúmajú každý uhol a každú možné riešenie a ja som hovoril s Rory a jeho tímom, ako aj nezávislých lekárskych poradcov a niektorých významných hráčov.

"Po preskúmaní a diskutovať všetky lekárske správy a odporúčania z ortopedický chirurg Dr. Andrew Adair, fyzioterapeut Dr Steve McGregor a náš šéf zdravotníckeho personálu, Dr Roger Hawkes - zatiaľ čo súčasne uznáva, že Rory je svetový golfista s globálnymi záväzky - som presvedčený o tom, že nemohol zaviazať k akýmkoľvek ďalším turnaji účasti, bez riskoval ďalšie ujme a pretrvávajúca slabosť k členku v budúcnosti.

"Z tohto dôvodu, po dlhých rokovaniach, som mu dal súhlas hrať minimálne 12 podujatí European Tour v tomto roku."

The Final Series začína s Turkish Airlines Otvorí sa do konca októbra, sa v prípade WGC-majstrov a BMW Masters v Číne, pred vrcholí v DP World Tour Championship v Dubaji v novembri .Jason deň zaujme šesť mŕtvica víťazstvo v šampionáte Čítať Barclays viac

< p> European Tour úradníci urobili jasnú rozhodnutie ponúknuť úľavu pre McIlroy s cieľom chrániť obaja ich krátkodobé a dlhodobé investície.

"Návrh, znížené harmonogramu, a všade tam, kde je to možné, vyhnúť sa back-to-back akcie je, podľa môjho názoru, rozumné a dôležité ponechať dostatočné hojenie a znižuje riziko komplikácií spomínaných ktoré by mohli zjavne ohroziť jeho kariéru, "povedal Hawkes.

McIlroy vráti k zájazdu PGA v Amerike v piatok, keď sa súťaží v šampionáte na TPC Boston Deutsche Bank.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára