štvrtok 20. júla 2017

Sparta nastrieľala osem gólov, Plzeň generálku nedohral

V 26. minúte zahral Makarenko vo vápne rukou a rozhodca odpískal penaltu, ktorú plzeňský Kolář nepremenil. Navyše zrejme za protesty dostal červenú kartu ofenzívny stredopoliar Belhalda, čo sa vôbec nepáčilo koučovi Dynama Rebrova.

V príprave je pomerne obvyklé, že po vylúčení ďalej hrajú tímy v plnom počte, ale rozhodca odmietol Kyjevu dovoliť pokračovať v jedenástich a po dlhých diskusiách s Rebrova zamieril do šatní.

Oba celky strávili ešte niekoľko minút na svojich střídačkách, ale arbiter sa už z útrob štadióna nevrátil. Keď z ihriska odišli aj hráči Dynama, rozhodli sa Plzeň pre neplánovaný popoludňajšie tréning.

"Veľmi bet365 nás mrzí, že herný vrchol n� �šho rakúskeho sústredenia bol ukončený už pred skončením prvého polčasu.Z nášho pohľadu bola situácia zavinená ako zbytočne necitlivým prístupom rozhodcu po správne nariadenom pokutovom kopu, predovšetkým potom celkom neprofesionálnym prístupom tímu Dynama, "uviedol tlačový hovorca Plzne Pavel Pillar.

A pokračoval:" Duel mal oficiálny status, rozhodca mal na svoj postup právo.My sme každopádne nadviazali tréningom a celý tím podľa plánu odchádzam do Plzne. "

Plzeň vstúpi do sezóny bet365 bonus budúcu bet365 mobil sobotu Superpohára proti Liberci, vrcholom leta pre nich bude kvalifikácia Ligy majstrov.

Popri dnešného duelu Plzeň na sústredení v Rakúsku prehrala 3: 6 sa Stuttgartom a porazila 3: 2 Ural Jekaterinburg.

Sparta nastri eľala Riedu osem gólov

Domáci klub slávil výročie svojho založenia, ale slávnostné duel mu poriadne zhorkla. Pražania od začiatku jasne dominovali a keby premenili všetky šance, mohli nastrieľať aj cez desať gólov.Skóre otvoril v trinástej minúte Matějovský, ktorý si pred poliacou čiarou všimol, že domáci brankár je príliš Vybehnutý a nádherným oblúčikom ho preloboval.

Opäť sa darilo portugalskej posile útočníkovi Marcovi Paixão, ktorý sa trafil v zápase rovnako ako striedajúci Slovák Michal Breznaník a Tiémoko Kona z Pobrežia Slonoviny dvakrát.


Jeden gól pridal Bořek Dočkal. Ried utrpel druhý debakel s českým tímom po sebe, pred týždňom ho rozdrvila pre zmenu Mladá Boleslav 5: 0.

Sparta zakončí sústredenia v Rakúsku utorkovom zápasom s holandským Arnhemom .Letenští ladí formu na kvalifikáciu Ligy majstrov.

Liberec sa v generálke nepresadil

Liberec mal v Lubinu väčšinu času územnú prevahu, ale nováčik poľskej ligy bol produktívnejší. Vo 34. minúte prepálil brankára Hladkeho Janus a štvrťhodiny pred koncom pridal druhý gól ešte len osemnásťročný talent Sobków, ktorý prekonal hlavičkou novú libereckú posilu brankára Koubka. Za Zaglebie nastúpil český útočník Michal Papadopulos.

Slovan, ktorý sa chystá na kvalifikáciu Európskej ligy, vstúpi do novej sezóny budúcu sobotu Superpohár na ihrisku majstrovskej Plzne.

Ďalší účastník Európskej ligy Jablonec porazil na bet 365 rakúskom sústredení Buchbach zo štvrtej nemeckej ligy 3: 2.Severočesi dali všetky tri góly medzi 52. a 57. minútou, keď sa trafi li letné posily - dvakrát Wágner a raz Rus Karavajev. Súper potom znížil, ale na prekvapivú remízu už nedosiahol.

"Súper bol tak na úrovni našej druhej ligy. Trošku ma mrzí, že z množstva šancí sme nedali ďalšie góly. Skóre mohlo byť oveľa vyššia. Som sklamaný z toho, že sme neudržali koncentráciu až do konca. Namiesto aby sme skóre navýšili na päť šesť nula, je z toho výsledok 3: 2, "povedal pre klubový web tréner Jablonca Jaroslav Šilhavý.

Za Teplice v dopoludňajšom dueli s Pardubicami otvorila skóre z penalty čerstvá posila Fillo. Ešte do prestávky zahrávali Severočesi po spornom verdikte pokutový kop znova, ale Krob v duchu fair play zamieril úmyselne mimo a vyslúžil si veľký potlesk divákov.Po zmene strán Pardubice otočili stav a aspon remízu zaistil favoritovi v závere Vachoušek.

"Cítim z mužstva, že na tom dnes nie je optimálne pohybovo. S tým súviselo to, že sme mali mal ú úspešnosť pri odrazených loptách. Navyše nás bolo málo v pokutovom území. A dva góly sme si klasicky zase dali skoro sami, "podotkol Teplický kouč David Vavruška.

Jihlava po doteraz nevydarených prípravných zápasoch a vysokých porážkach dnes v Rakúsku podľahla tureckému majstrovi Galatasarayu Istanbul 1: 2. Favorit nastúpil bez niektorých opôr a o jeho výhre rozhodol dvoma gólmi Gumus. Za Vysočinu zrovnal na priebežných 1: 1 z penalty Bosniak Mesanovic.

"Stretli sme sa s výborným súperom.Jeho obrovskú kvalitu nijako neznižuje fakt, že nenasadil všetky svoje hráčov a že išlo o jeho prvé duel v letnej príprave. Chalani podali doteraz najlepší výkon prípravy, prehrať s Galatasarayom ​​1: 2 nie je hanba, "povedal jihlavský kouč Luděk Klusáček.

Příbram po nečakanom víťazstve nad Düsseldorfom tentoraz s ďalším tímom druhej nemeckej ligy Fürth prehrala 2: 3. Rovnako ako v minulom zá pase sa trafili Bednář s Pilík.

Ostrava v Poľsku podľahla Wisle Krakov 1: 3, jediný gól Baníka dal Ghančan Francis Narh.Slovácko tretíkrát za sebou hralo proti slovenskému súperovi a v Senici podľahlo 0: 1.

Ligový nováčik Zlín prehral 1: 3 v Žiline, hoci domáci nastúpili s náhradníkmi a v ich zostave nebol ani jeden hráč zo základnej jedenástky štvrtkového duelu 1. predkola Európskej ligy. "Nesmierne poučné stretnutie, ktoré splnilo svoj účel a ukázalo nám veci, ktoré sme potrebovali vidieť," podotkol zlínsky tréner Bohumil Páník.

bet365 stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára